logos-cabecera-pastilla-vermell

CASTELLS DE FOCs

Els punts de llançament d’aquest any estaran situats a:

A la zona centre, amb el punt de llançament a l’Escola Pia, i amb punt per seguir-lo des del Parc dels Catalans, la Plaça Nova o la zona sud de la Rambla.

A la zona nord, el punt de llançament estarà ubicat al pati del Centre Cívic del Bon Aire i l’espectacle es podrà seguir des de la Plaça de Can Tusell o el Parc de les Nacions Unides.

A l’est, el punt de llançament estarà ubicat a l’espai de la piscina de Can Anglada i es podrà seguir des d’espais com el Parc de la Corneta, el Passeig del 22 de Juliol o els ponts de la Riera de les Arenes.

A l’Oest, el punt de llançament estarà ubicat a la zona de lliure circulació de gossos de Ca n’Aurell (pg. Vint-i-dos de Juliol, c. Fontanella, c. Frederic Soler i pl. Miquel Utgés) i l’espectacle es podrà seguir des l’espai de la Muntanyeta, propera al mirador de Can Boada o la Ronda de Ponent, entre l’avinguda de l’Abad Marcet i l’avinguda de Can Boada, o des de l’espai boscós del Camí de Can Gonteres.

Al sud, el punt de llançament estarà ubicat a l’aparcament de la Zona esportiva de Can Jofresa i l’espectacle es podrà seguir des de l’avinguda de Can Jofresa, la zona sud del Parc de Vallparadís o la zona propera a l’Escola Oficial d’Idiomes.