Aquesta activitat ha estat cancel·lada per motius aliens a l’organització

——————————————-

El Corralito, Centre de Creació Artística de Terrassa presenta el cicle de comissariat “Rituals. La nit mística” a cura de Cecília Coca Peña, David Corral Lamelas i Albert Garcia Baltanas, en el marc de Terrassa Comissariat d’Arts Visuals del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Durant l’any, comptarem amb intervencions de Marc Sempre-Moya, María García Ruiz i Andrea Soto Calderón. Les primeres intervencions seran els propers 1, 2 i 3 de juliol, dins de la Festa Major de Terrassa, amb l’artista Marc Sempere-Moya.

Marc Sempere-Moya és un artista multidisciplinar format en els camps de la filosofía, la música, el cinema i les arts escèniques, interessat pels límits entre l’individu i el comú. Recentment, ha estrenat als cinemes Canto Cósmico. Niño de Elche, un llargmetratge que ha dirigit al costat de Leire Apellaniz. El 2014 va dirigir la pel·lícula El ball del vetlatori, sobre la importància dels rituals comunitaris. En aquesta mateixa línia, destaquen Memòria (2018), Cos Cosmos (2019), Comunió (2020) i Litúrgia (2022). És fundador del col·lectiu CDG (Compartir Dona Gustet), amb què ha impulsat nombroses iniciatives socials i culturals, paelles populars incloses.

La trajectòria vital i artística de Marc Sempere-Moya sempre ha estat marcada per la cerca del Comú. Amb aquest cicle revisem tres pel·lícules de la seva filmografia que ens donaran peu a tematitzar el Comú en tres blocs: política, tradició i art. Tres maneres diferents d’entendre i viure el Comú. A cada pel·lícula seguirà un debat amb el públic assistent i una persona de la ciutat vinculada amb el tema en concret. L’últim dia, el diumenge,  l’artista organitzarà una paella-ritual per a totes les assistents del cicle.

PROGRAMA:

Divendres 1 juliol 18h –  Projecció de la pel·lícula “Squat. La ville est à nous!” Un film de Christophe Coello, produït per CP-Productions. Projecció d’aquest film per primera vegada a Espanya. Debat obert amb PAH Terrassa i Marc Sempere-Moya.

Dissabte 2 juliol

17h – Projecció de la pel·lícula “Ball del vetlatori” Un film de Marc Sempere-Moya, produït per Promarfi Futuro 2010. Debat obert amb Marc Gràcia i Marc Sempere-Moya.

19.30h – Projecció de la pel·lícula “Canto Cósmico. Niño de Elche” Un film de Marc Sempere-Moya, Leire Apellaniz, produït per Señor y Señora, Código Sur.

Diumenge 3 de juliol 12h – PAELLA-RITUAL.

 

ASSISTENTS a totes les pel·lícules, gratuït

Assistents només de la paella: 3 euros

Es prega inscripció prèvia

http://entrapol.is/eN37C

Divendres i Dissabte al Teatre de la parròquia de Ca n’Anglada – PLAÇA DE CA N’ANGLADA, S/N, TERRASSA. Al costat de l’Església de Sant Cristòfor. 

Diumenge a la seu del Corralito CCA (c/Sant Leopold, 63, Terrassa)