El Jove.

Divendres a les 01:30h de la nit.

CRIM és un grup català de punk-rock format en el 2011, originari de Tarragona. Van debutar amb l’autoeditat “10 milles per veure una bona merda”, als quals van seguir “CRIM”, “Blau Sang, Vermell Cel”, l’EP “Sense excuses”, “Pare nostre que esteu a l’infern” i ara el seu disc d’aniversari “10 anys per veure una bona merda” gravat a Cal Pau Recordings per Aleix Archs, i mesclat i masteritzat als estudis Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols (Girona), pels germans Santi i Víctor Garcia.

CRIM és la banda catalana de punk que més triomfa fora de les seves fronteres, ja que en pocs anys sumen gran quantitat de gires pel continent Europeu i una altra pels Estatus Unit. Prova d’això és que els seus últims discs s’han editat a Espanya a través dels segells HFMNCREW, BCore i CKUD, a Europa a través de la discogràfica Contra Records d’Alemanya i als Estats Units amb Pirates Press Records.

Els tarragonins han estat triats per grans grups de l’escena Punk mundial per acompanyar-los en gires per tota Europa i l’Estat Espanyol, com són els llegendaris The Adicts, els grans The Toy Dolls, els suecs The Baboon Show o Bad Co Project d’Alemanya, i han telonejat al llarg de la seva trajectoria a bandes tan importants com són Bad Religion, Cock Sparrer, Agnostic Front, Talco, Decendents o Lagwagon.

Lloc: parc de Vallparadís. Torrent de la Font d’en Sagrera