El Jove.

A la 01:30 h de la nit del dissabte a diumenge.

El cognom evoca el que revela el nom del grup: una vall verda i pròspera, un entorn feliç. Sis músics alabesos i catalans treballen a estrall des del 2004, per conservar aquest petit ecosistema musical, on creixen el Reggae i el Dancehall. A Green Valley, a partir d’una sorprenent posada en escena, hi conviuen lletres reivindicatives i missatges positius que encomanen i consciencien els seus espectadors.
Després dels seus primers concerts, molt ben rebuts pel públic, el grup va canviar de localització (Vitoria per Barcelona), per obrir la seva música a nous escenaris i cobrir amb les seves gires tota la geografia espanyola. Després d’anys de cultiu metòdic, va germinar ‘En tus Manos’ (2010), un primer disc carregat de Reggae, Roots i Dancehall, en què va destacar la profunditat d’algunes de les seves cançons: ‘Los sueños’, ‘Relaja’ o la ‘Jungla’. Des d’aquells primers brots verds, la seva evolució ha estat fulminant i ha reclamat l’atenció de la crítica especialitzada.
Amb ‘La voz del pueblo’ (2012) i ‘Hijos de la tierra’ (2014) la banda obre fronteres i gira amb èxit per tot Espanya, en festivals de renom com: Vinya Rock, Arenal Sound, Weekend Beach, Rototom Sunsplash i festivals forts també en altres països com el Jamming Festival (Bogotà) Colòmbia o Reggae Live Festival Mexico D.F. A finals del 2015, actuacions a Argentina i Xile confirmen la florida