El Jove

La Sra Tomasa són el grup trencador de l’escena, referents d’un so i un estil totalment innovador. Ells ofereixen una fusió d’estils desafiants on combinen sons llatinoamericans (timba, salsa, guagancó) amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques (drum’n’bass, trap, house…). Tot amb un respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Aquesta
combinació explosiva i orgànica ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional.

El grup neix de la voluntat de presentar un projecte alternatiu i el resultat n’és un so innovador que no ha deixat indiferent als mitjans de comunicació especialitzats. La Sra Tomasa tenen molt clara la clau de l’èxit: ofereixen una part més orgànica i humana que complementen amb la part electrònica i més moderna.
La Sra Tomasa és un grup que atrapa i contagia una energia incansable. Dalt l’escenari, presenten un espectacle ple de força que envolta al públic en un ambient d’absoluta vitalitat des del primer moment. Un dels grups amb més projecció internacional, amb més de 30 dates per Europa i representació a festivals internacionals i la constant acumulació de sold outs.
Al 2020 van treure el seu tercer disc “Alegre pero peligroso” (Guspira Records). És un disc exquisit que conserva identitat pròpia del grup amb cançons que combinen l’electrònica i els sons més llatinoamericans, però també aposta per sons més actuals com el trap i el hip hop.

Durant la pandèmia La Sra. Tomasa es va reinventar i va portar als cinemes de 12 ciutats les seves Live Sessions amb la pelicula “La historia se repite – Live Session show”. El 2021 van acabar la seva gira amb el llistó ben alt amb dues actuacions a Mèxic i arranquen el 2022 amb la confirmació al Festival SXSW a Austin, Texas.